Mijn verlovingsringen antwerpen krijgen om te werken

Nog ons mac tips: Bel uw levenspartner edelsmid voor de kijk op even op, teneinde een eigen afspraak te produceren. Premium partner

De levertijd kan zijn afhankelijk aangaande dit gekozen model verlovingsringring, het edelmetaal en een diamantgrootte. Ook het tijdstip aangaande uw bestelling beïnvloedt een datum met verzenden.

De collectie blinkt uit in unieke verlovingsringen die bezet zijn met topkwaliteit diamant uit dé beroemde diamantstad Antwerpen. . Heel wat aanstaande echtgenoten uit België bezoeken onze vestiging in Amsterdam ofwel Amersfoort om ons aparte aanzoeksring betreffende diamant uit te zoeken.

Ideale trouwringen zonder concessies te doen met de kwaliteit. Een visie aangaande Promises dat zij slechts goudgele trouwringen verkopen mits die ook daadwerkelijk goud genoemd mogen worden bleef overeind. Verschillende collectie welke zichzelf onderscheiden van een andere leveranciers zijn: Een MokumeGane collectie De ringen uit een MokumeGane collectie zijn stuk voor stuk uniek en onderscheidend te noemen. Door toepassing met eeuwen oude Japanse smeedtechniek geraken de ringen op ons arbeidsintensieve en bijzondere manier via en via versierd. De letterlijke betekenis over mokume kan zijn houtnerf, gane betekent metaal. De Sandwich collectie Een Sandwich collectie onderscheidt zich door samenvoeging van een twee geheel afzonderlijk geproduceerde ringen waarin een binnenring in kleur afwijkt betreffende de buitenring. Door inzet aangaande ons enig samenvoegingsproces ontstaat een bijzondere ring betreffende uitzonderlijke kwaliteit. Sterke punten van Promises trouwringen bestaan een bijzonder uitgebreide collectie in alle prijsklassen, zeer goede verkoopprijs-kwaliteitverhouding en hun selectieve dealerbeleid.

U dan ook bepaalt alleen de vorm, dit materiaal (9, 14, 18 karaat geel,-wit-, of roodgoud), de kleur, een maat en een afwerking over een ringen. Vervolgens personaliseren jullie een ringen naar wens. Hetgeen dacht u aangaande de hartslag of vingerafdruk aangaande de geliefde, de songtekst betreffende de favoriete muziek of een coördinaten aangaande een locatie daar waar u ten huwelijk bent gevraagd? Allemaal hetgeen u toevoegt met een ring, is in realtime voelbaar op dit glas met ons actuele prijs. Bestaan je enthousiast en nieuwsgierig naar een opties? Maak gerust een afspraakje?

Levertijd*: 5 werkdag (Maandag - Vrijdag). U krijgt uw verlovingsring uiterlijk in hier 4 werkdag na een dag van verzenden. Bemerking: wegens expres leveringen garandeert een DPD de bezorging aan woonadressen verder op zaterdag.

Wij verzenden die ring gratis naar u! Een overige gewilde zilveren ring is daar één met een huiscollectie. Die damesring is afgewerkt betreffende rhodium. Dit kan zijn een genoeg beschermlaag welke verkleuring voorkomt.

Tweekleurige Acredo set betreffende een golvende belijning over de gehele ring. Deze trouwringen zijn speels en modern en zeker ook niet doorsnee.  

Alsnog een mac tips: Bel uw levenspartner juwelier wegens de ga naar enigszins op, teneinde een persoonlijke afspraak te produceren. Premium levensgezel

Tezamen betreffende u dan ook vinden we dan zeker een passend montuur. Wij zijn ons goudsmid fabriek met verlovingsringen sites winkels in Duitsland en Holland. Bij ons bestelt u dan ook uitsluitend verlovingsringen uit persoonlijk fabricage in Pforzheim (Duitsland).

Een strak lijnenspel op ons edelstalen ondergrond waarbij een middenbaan roségoud kleurig is. De diamanten zijn verticaal gezet wat goed past in dit strakke design van die Saint Maurice ringen uit een Steel Gold collectie. Niet klassiek doch juist heel modern en fantastisch in hun eenvoud.

Mocht de ring niet exact behoren, vervolgens geen nood! Onze diensten biedt immers verder ons gratis ringgrootte aanpassing. Neem voor contact betreffende het op via email of telefonisch. U ontvangt in ons week de aangepaste verlovingsring retour.

Een eenvoudigste methode voor het bepalen aangaande een maat kan zijn met een hand aangaande een weet echt passende ring en de Ringsjabloon (PDF, 40 KB). Vanwege geval dat u dan ook de ringmaat alang heeft, maar niet echt bent met een gehanteerde maatstaven, raadpleeg vervolgens de internationale omrekentabel.

Mocht de ring niet exact passen, vervolgens geen nood! Onze service biedt namelijk tevens een gratis ringgrootte aanpassing. Neem daarvoor contact met het op via email of telefonisch. U dan ook ontvangt binnen een week een aangepaste verlovingsring retour.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mijn verlovingsringen antwerpen krijgen om te werken”

Leave a Reply

Gravatar